Certificaten

Op 1 juli 2006 werd Ploegmakers Rips B.V. versterkt met 3 mede ondernemers. Chantal is een zoon van Bernard Ploegmakers, Frans en Martien zijn 2 zonen van Harrie Ploegmakers. In maart 2007 heeft Ploegmakers het grondverzet bedrijf Geurts Bakel overgenomen, en in oktober 2008 is het grondverzet bedrijf van Elk in Rijkevoort overgenomen. Binnen Loonbedrijf Ploegmakers Rips B.V. zijn agrarisch loonwerk en grondverbetering nog steeds de belangrijkste werkzaamheden.

Het bedrijf wil groeien door de toenemende voorkeur van klanten voor gecertificeerde bedrijven, die diplomas op diverse gebieden kunnen bieden. J.Geurts Bakel B.V.en van Elk en Zn. B.V. blijven werkzaam vanuit hun eigen vestiging en er zal uitwisseling zijn van machines, kennis en personeel.

Onze certificaten

Wij zijn o.a. GlobalGap, VKL en VCA gecertificeerd. De certificaten zijn uiteraard bij ons opvraagbaar.

VCA Ploegmakers Groep 010919 2.0       VKL en VKL-G Ploegmakers Loonwerk 150819 2.0

Cumela Nederland

cumelaWij zijn lid van brancheorganisatie Cumela Nederland. Deze organisatie komt op voor onze belangen. Voor u als klant betekent het dat wij op deze manier veel specifieke kennis en informatie krijgen. Via Cumela nemen we deel aan het overleg met de nationale en de Europese overheid.

Bekijk de Cumela voorwaarden