Corona maatregelen

Geachte relatie,

Wij vinden uw gezondheid en die van onze medewerkers erg belangrijk. De maatregelen die er op dit moment vanuit de overheid genomen worden om de verspreiding van het corona virus te beperken, nemen wij dan ook ter harte.
Dit betekent dat wij voorlopig een aantal zaken in onze werkwijze zullen aanpassen.

U bent van ons gewend dat de deur altijd open staat. Echter vanaf heden is onze locatie in De Rips alleen nog op afspraak te bezoeken. Wij vragen u om alleen een afspraak te maken indien dit noodzakelijk is. Telefonisch en via de email zijn wij uiteraard wel gewoon bereikbaar. Wij komen ook uitsluitend bij u op bezoek als dit noodzakelijk is. Wij zullen dan altijd van te voren een afspraak maken.

Tijdens fysieke afspraken hanteren wij de door de overheid gestelde hygiƫne protocollen en afstandsmaatregelen. Ook schudden wij ook geen handen. Dit geldt voor onze medewerkers die bij u aan het werk zijn, en voor de medewerkers die op ons kantoor of in onze werkplaats werkzaam zijn. Wij gaan er vanuit dat u hier begrip voor heeft.

Mochten er vanuit de overheid nog aanvullende maatregelen genomen worden, dan zullen wij hier ook op anticiperen.

Tot slot wensen u een goede gezondheid toe in deze bijzondere periode. Waarvan we hopen dat hij snel achter de rug zal zijn.
Namens directie en medewerkers van de Ploegmakers Groep.

 

 

 

« Terug naar overzicht