Nieuwbouw BIO-center ZANN

BIO-Center ZANN is een familie bedrijf, opgericht in 1977. Ze is gespecialiseerd in de distributie van biologische groente, fruit en bloemen. Door de jarenlange ontwikkelingen en uitbreidingen binnen de onderneming was er behoefte aan een nieuwe locatie met meer ruimte voor de toekomst. Samen met Unibouw BV uit Gemert werd er een nieuwe bedrijfslocatie gezocht en een compleet nieuw pand ontwikkeld. Letterlijk vanaf de braakliggende grond op het bedrijven terrein. Met deze schitterende nieuwe locatie kunnen de zussen Astrid en Ingrid Rog en hun team van inmiddels 17 vaste medewerkers weer werken aan de toekomst.

Wij hebben voor dit schitterende project in opdracht van Unibouw BV uit Gemert al het grond- en infrawerk mogen uitvoeren op het 4100 m2 grote terrein. Het terrein is door ons vanaf braakliggend omgezet naar volledig bouwrijp. Daarbij hebben we o.a. grond afgeleverd volgens de BRL9335, vulzand en straatzand geleverd, gecertificeerd menggranulaat geleverd en ruim 3000 m2 terreinverharding geprofileerd en verdicht.

Ook hebben we de volledige HWA (HemelWaterAfvoer) aangelegd en de diverse rioleringssystemen aangelegd en aangesloten op de gemeentelijke rioleringen.
Zowel met tegels als met klinkers het terrein verhard, basalt split aangebracht, keerwanden geplaatst en het parkeerterrein netjes bestraat.

« Terug naar overzicht