Wij gaan samen verder!

Met trots kondigen wij vandaag, 24 augustus 2018, de verdere integratie van onze grondverzet activiteiten aan! Ploegmakers GGI bv, integreert volledig binnen de Ploegmakers Groep en daarmee hebben wij onze wens om in de praktijk één geheel te worden, kunnen realiseren.

Wij zullen vanaf nu gaan starten met het centreren van al onze activiteiten op onze locatie in De Rips. Dat betekent één locatie van waar uit wij gezamenlijk met onze Ploegmakers GGI bv, Ploegmakers Bestratingen bv, Ploegmakers Loonwerk bv, en Ploegmakers Agro bv, gaan opereren. Voor u betekent dit één locatie van waar uit onze verschillen bedrijfsonderdelen gezamenlijk een sterk, breed en compleet pakket aan diensten vervullen.

Wij zijn er van overtuigd dat we hiermee nog meer “dienstverlening op maat” aan kunnen bieden. Uiteraard bent u van harte welkom om ons in De Rips te bezoeken en te kijken naar de mogelijkheden die wij u te bieden hebben.

De contactgegevens van onze locatie in De Rips blijven gelijk. Het bezoekadres van Rijkevoort komt per 1 september te vervallen en u kunt ons vanaf dan bezoeken op onze locatie aan de Burgemeester vd Wildenberglaan nr. 46a, 5764 RE in De RIps. Waar ook de post naar toe gestuurd mag worden. Mailadressen, telefoonnummers en contactpersonen blijven gehandhaafd zoals ze nu zijn.

 

 

 

 

 

« Terug naar overzicht