Wij zoeken nieuwe collega’s!

Vanwege het uitbreiden van onze werkzaamheden, zijn wij op zoek naar uitbreiding van ons team!

De Ploegmakers Groep bestaat uit verschillende onderdelen die waar nodig regelmatig met elkaar samenwerken op onze locaties in De Rips en Rijkevoort. Wij zoeken zelfstandige collega’s die graag in teamverband werken, maar ook in staat zijn om op een positieve manier iets aan het team en onze organisatie toe te voegen. Herken je je hierin en heb je interesse? Neem contact op!

Wij hebben momenteel binnen Ploegmakers GGI plaats voor de volgende collega’s:
– Grondwerker
– Mini-kilver machinist

(kijk ook even bij onze andere bedrijfsonderdelen voor meer vacatures binnen de Ploegmakers Groep)

Functieomschrijvingen:
Je werkt bij ons zowel zelfstandig als in een team. Als grondwerker ga je uiteraard vaak mee met een van onze machinisten en als team lever je vakwerk af. Je bent aan het werk op verschillende locaties en verschillende projecten. Dat kan betekenen dat je grondwerk aan het maken bent op een groot industrieterrein, in een oude woonwijk of op een nieuw woningbouwproject.
Je bent nauwkeurig en gemotiveerd om vakwerk af te leveren, je wilt mee denken met de klanten en bent in staat om op een prettige manier met zowel de klanten als je collega’s te communiceren.

Als mini-kilver machinist ben je nauwkeurig bezig op de meest diverse locaties. Je wordt zowel ‘binnen’ ingezet om bijvoorbeeld tuinbouwkassen en industriepanden te kilveren. Als buiten bij het aanleggen van particuliere tuinen, openbaar straat en grondwerk, en agrarische terreinen. Kortom je komt overal! Je communiceert zelfstandig met onze uitvoerders en planners als ook waar nodig met klanten bent in staat om zaken helder uit te leggen. Je streeft er naar om projecten zorgvuldig af te ronden en bent zuinig op de machines waar je mee werkt.

Functie-eisen:
– Betrouwbaar
– Gemotiveerd en enthousiast
– Zelfstandig en oplossingsgericht
– Collegiaal
– Positief ingesteld
– In bezit van rijbewijs B (aanhanger, T en groot rijbewijs zijn een pré)
– Technisch aangelegd en in staat om basisonderhoud aan je machine uit te voeren.

Wij hebben natuurlijk ook iets te bieden:
– Een plezierige werkomgeving met leuke collega’s
– Modern en goed onderhouden machines en materiaal om mee te werken
– Mogelijkheden tot het volgen van opleidingen en cursussen
– Kans om door te groeien binnen ons bedrijf
– Uitstekende primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden

Herken jij jezelf in bovenstaande stuur dan je cv met begeleidend schrijven naar administratie@ploegmakersgroep.nl t.a.v. Frans Ploegmakers. Voor meer informatie kun je uiteraard ook even bellen naar 0493-599675.

« Terug naar overzicht